kismama masszázs

Kisbabát vár? Szeretne ellazulni és megszabadulni a stressz kellemetlen hatásaitól? Jöjjön el hozzánk és próbálja ki az általunk nyújtott, teljesen biztonságos kismama masszázst!

Napjainkban hazánkban elterjedt az a nézet, miszerint a terhesség ideje alatt nem szabad masszírozni. Ezalatt a 9 hónap alatt a masszázsnak valóban lehetnek veszélyei, éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan masszőrt válasszon, aki különleges figyelmet fordít Önre és rendelkezik a szükséges tudással is, mely elengedhetetlen ehhez a típusú masszázshoz. Amennyiben a masszőr tudja, hogy melyik területen, mikor és hogyan kell dolgoznia, úgy ezek a veszélyek elkerülhetőek, mi több Ön élvezheti a masszázs közérzetjavító és fájdalomcsillapító hatását is.

A terhes masszázs (kismama masszázs, vagy várandós masszázs) segítségével enyhülhet a láb, a derék, a hát és a nyaki feszültség, továbbá az igénybe vett testrészek ellazulhatnak – ennek köszönhetően Ön megkönnyebbülhet, felfrissülhet és feltöltődhet energiával.

Ezen masszázs alkalmával a test energiavonalai mentén gyengéd, ringó mozdulatokat alkalmazunk a kellemes hatás elérése érdekében. Fontos, hogy a hormonális változások miatt, a szövetekben felgyülemlett vizet a megfelelő irányba befolyásoljuk. Mivel a test állapota a pocak növekedésével megváltozik, így elsősorban a derék és a felső-háti szakasz van kitéve fokozott terhelésnek. A maximális fájdalomcsillapítás elérése érdekében, fontos, hogy oldjuk az érintett területen kialakult izomcsomókat és görcsöket.

A terhesség utolsó harmadában is hasznára lehet a kismama masszázs, hiszen a medence- és keresztcsonti területek megfelelő tágulásával segítheti teste felkészülését a szülésre.

Miért jó a kismama masszázs a várandósság alatt?

  • oldja és enyhíti a stressz okozta kellemetlen tüneteket (izomgörcsök- és csomók, valamint hát- és derékfájdalom)
  • segíti az ellazulást
  • oldja a feszültséget
  • csillapítja a fájdalmat
  • megszünteti a fáradságérzetet, feltölti energiával
  • javítja a gerinctartást
  • növeli az izmok rugalmasságát
  • serkenti a káros anyagcsere termékek kiválasztását
  • enyhíti a gyomorégést, haspuffadást és a székrekedést
  • csökkenti szervezete folyadék-visszatartását

Érezze magát jobban, jelentkezzen be egy kellemes masszázsra MOST!

Melyik szolgáltatásunk érdekli?
 Svédmasszázs
 Gyógymasszázs
 Nyirokmasszázs
 Infraszauna
 Reflexológus-talpmasszázs
 Cellulitmasszázs
 Ayurvédikus
 Kismama masszázs
 Lávaköves masszázs
 Lomi lomi masszázs
 Thai massszázs